Μαρξιστικό Δελτίο

Το Μαρξιστικό Δελτίο έχει σκοπό να διαδώσει την επαναστατική θεωρία και να παρουσιάσει τον διάλογο των επαναστατικών ιδεών * Από τους κλασσικούς μέχρι τους σύγχρονους επαναστάτες διανοούμενους και αγωνιστές * Τίποτα το ανθρώπινο δεν μου είναι ξένο (Κ. Μαρξ) * thanasis.ane@gmail.com * Τα άρθρα δεν εκφράζουν και την ιστοσελίδα *

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

ΣΕΚ: Εκδήλωση-Συζήτηση 'Ο Τρότσκι για τα Βαλκάνια', Πέμπτη 5/7

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Εκδήλωση-συζήτηση στο Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο
 Πέμπτη 5 Ιούλη 7.30μμ

 Ο Τρότσκι για τα Βαλκάνια

Η συζήτηση για το Μακεδονικό έχει ανάψει, ιδιαίτερα μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών, κι έχει φέρει στην επικαιρότητα μια σειρά αριστερά βιβλία για τα Βαλκάνια –καινούργια ή παλιά.

 Ανάμεσά τους και την πρόσφατη επανέκδοση από το Θεμέλιο του κλασικού βιβλίου του Λέων Τρότσκι «Τα Βαλκάνια και οι Βαλκανικοί Πόλεμοι 1912-1913» (ένα από τα κείμενα αυτού του βιβλίου που ο Τρότσκι έγραψε ως πολεμικός ανταποκριτής υπάρχει και στην έκδοση του Μαρξιστικού Βιβλιοπωλείου «Η κρίση στα Βαλκάνια, το Μακεδονικό και η εργατική τάξη»).

 Την Πέμπτη 5 Ιούλη στις 7.30μμ το Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο οργανώνει εκδήλωση-συζήτηση για το Μακεδονικό με αφορμή την επανέκδοση του βιβλίου του Τρότσκι και ομιλητή τον ιστορικό και συγγραφέα Λέανδρο Μπόλαρη.

 Θα υπάρχει έκθεση βιβλίου για τα Βαλκάνια με πολλές καινούργιες και παλιότερες εκδόσεις.

 Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο
 Φειδίου 14 (πίσω από ΤΙΤΑΝΙΑ-ΡΕΞ)
  
Τηλ. 210 5247584, marxistiko@yahoo.grwww.marxistiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου