Μαρξιστικό Δελτίο

Το Μαρξιστικό Δελτίο έχει σκοπό να διαδώσει την επαναστατική θεωρία και να παρουσιάσει τον διάλογο των επαναστατικών ιδεών * Από τους κλασσικούς μέχρι τους σύγχρονους επαναστάτες διανοούμενους και αγωνιστές * Τίποτα το ανθρώπινο δεν μου είναι ξένο (Κ. Μαρξ) * thanasis.ane@gmail.com

Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

Τιμούμε Τη Μνήμη Και Την Προσφορά Του Σύντροφου Γρηγόρη Κωνσταντόπουλου

Στις 23 του Γενάρη συμπληρώνεται ένας χρόνος από την απώλεια του πολύτιμου συντρόφου μας Γρηγόρη Κωνσταντόπουλου. Μια απώλεια πολύ σημαντική, όχι μόνο για την οργάνωσή μας αλλά και συνολικά για το αριστερό, κομμουνιστικό κίνημα στη χώρα μας.

Ο σύντροφος Γρηγόρης αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την πορεία της οργάνωσής μας, τόσο πριν όσο και μετά την ανασυγκρότηση του ΚΚΕ(μ-λ) το 1982. Αποτέλεσε όμως και σημείο αναφοράς για την ευρύτερη πορεία και δράση του μαρξιστικού-λενινιστικού κινήματος στη χώρα μας και διεθνώς, χάρη στη βαθιά και πολύπλευρη γνώση του, την ασίγαστη δραστηριότητά του, αλλά και τη συντροφική διάθεση με την οποία παρέμβαινε στα ζητήματα του ελληνικού και διεθνούς κινήματος.

Τιμώντας τη μνήμη και την προσφορά του σύντροφου Γρηγόρη Κωνσταντόπουλου, η Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ(μ-λ) διοργανώνει πολιτική εκδήλωση την Κυριακή 28 Γενάρη στις 11:00 το πρωί στον κινηματογράφο Αλκυονίδα (Ιουλιανού 42, Αθήνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου